Webinar Scrum Talent Kit

Hoe kan ik als leidinggevende binnen een kleine softwareontwikkelaar of start-up zorgen dat mijn medewerkers tevreden blijven? Scrum motiveert mijn medewerkers, maar kan ik ze op de lange termijn aan mij binden? Wat zijn talenten, en hoe ontplooien mijn teamleden die talenten? Wat willen zij, wat is nuttig voor het bedrijf en hoe breng ik dat bij elkaar?

De Scrum Talent Kit denkt op deze vragen een antwoord te bieden. De op scrum geïnspireerde toolbox helpt leidinggevenden van kleine softwaredevelopers om lijn te krijgen in hun HR-beleid. In een korte webinar schetst het onderzoeksteam het idee achter deze Scrum Talent Kit en leggen ze uit hoe de kit in bedrijven ingezet kan worden.

De webinar is terug te bekijken via deze Panopto-opname. De slides zijn als PDF te downloaden op onze Downloads-pagina.

Deze webinar wordt ondersteund door de Federatie van Webbedrijven (FeWeb).